Така пред NOVA Олена Шопова, която представлява и сдружението на

...
 Така пред NOVA Олена Шопова, която представлява и сдружението на
Коментари Харесай

Олена Шопова за изказването на Румен Радев: Покъртително, отчайва ме! Да чувам такива думи от президента н...

 Така пред NOVA Олена Шопова, която съставлява и сдружението на украинските организации в България “Мати Украйна “ и координира неговата дарителска акция, коемнтира думите на президента Румен Радев, че " Украйна упорства да продължи да води тази война, само че сметката ще се заплаща от цяла Европа ".

 

" А ние знаем, че България е член на тези международни организации, което съгласно мен е плашещо и за самите организации ", добави тя.

 

На въпрос по какъв начин да спре войната в Украйна тя отговори: " Мир се реализира най-лесно. Господин Путин да изтегли своите войски от Украйна и мирът ще настъпи.

 

Президентът Радев се е срещал с президента Зеленски. Говорил е дълго и нашироко за дипломатическо решение на въпроса, само че не съм чула да е предложил дипломатическо решение. Той е пропуснал доста добра опция да съобщи на света своята теза, по какъв начин може да се завърши тази война. Зеленски е дал отговор на господин Радев с това, че не е допустимо да преговаряш с вманиачен, какъвто е Путин, и това в действителност е по този начин ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР